Høstmarked på Eik gård lørdag 2/9

Bamble Andelsgård, Brød og Smuler, Museets venner og Vestmar vikingelag arrangerer igjen marked på Eik gård.

Program for dagen:

10.00 markedet åpner

11.30 åkervandring

12.30 Roger Normann forteller om gårdens historie

13.00 trubadur Gjermund Ulvang Hagen underholder

13.30 åkervandring

16.00 markedet stenger

Bamble andelsgård selger grønnsaker og viser rundt i åkeren
Brød og smuler selger brød og kaker fra steinovnsbakeriet og har åpen kafe innendørs og det er også mulighet til å sitte ned utendørs. Museet er åpent og har gratis inngang og vafler selges. Vikingene har egen leir, matsalg og utstilling

Vi har fått med oss over 30 utstillere som selger:
Håndlagede sølvsmykker, diverse strikkede og sydde produkter, malte treprodukter, bjørkehjerter og kranser, lefser og kling, Aloe vera produkter, englesmykker, brukt, gjenbruk og antikk, tørket ramsløk og surdeig, håndarbeid og keramikk, legosmykker og andre legokreasjoner, sydde klær, strikkepinner, garn og smykker, redesignede vesker, nisser og gryteunderlag, rosemalte ting og tang, tova sitteunderlag og gjenbruksklær, treleker og snekkervarer, miniloppis med vesker og sko, norgesglass og tørka urter, honning, smykkeskrin, uthulte trekåter, stoler og skammel i tre, hjemmelagde fiskekroker, papirarbeider og decoupage og glasskunst, retro ting og tang, ringer av sølvskjeer, hundelenker og økologiske egg, miljøvennig tørkepapir og toalettpapir, tennrør fra Nustad gård, smeden kommer, sambusa fås kjøpt, Sandøya montessoriskole, Oriflame produkter.

Velommen til en hyggelig markedsdag!

Dette innlegget ble publisert i Andelsgård, Grønnsaker, Marked. Bokmerk permalenken.