Nytt år!

Hei og et riktig godt nytt år alle sammen!

Da er vi godt igang med planlegging av vårt, la oss si; første ordinære år som andelsgård! Vi har lært mye fra fjoråret, og selv om vi var fornøyd, skal vi selvfølgelig gjøre alt vi kan for å bli enda bedre i år!

Med et så godt år i fjor, og med de mulighetene vi har ser vi at vi kan øke kapasiteten i år! Det betyr at vi ønsker oss flere andelsavere, og vil i den anledning kjøre en vervekampanje: klarer du å verve 3 nye andelshavere, er du med i trekningen av en GRATIS andel! Så kjenner du noen som kunne tenke seg, å høste masse friske og gode usprøytede grønnsaker, dyrket på bærekraftige og økologiske prinsipper? Da er det mulighet for det hos oss!

Vi har vært så utrolig heldige å få en sjekk fra DNB, og vil veldig gjerne gi noe tilbake til nærmiljøet vårt! Dette er hva vi driver etter, økologi, bærekraft og verdier! Så vi ønsker å kunne dele ut 2 gratis andeler, til noen vi syntes fortjener det! Har du noen som kunne trengt en oppmuntring, en liten hjelp til et kanskje stramt budsjett eller noen som kunne ha godt av å komme seg ut litt, å være sosiale? Da kan du melde dem på til oss, pr mail!

Vi gleder oss til å se dere alle, til en ny grønn flott sesong på Bamble Andelsgård!

Mvh: Silje og styret

Dette innlegget ble publisert i Andelsgård, Andelshaver, Grønnsaker, Økologisk. Bokmerk permalenken.