Coleslaw, eller kålsalat på norsk ?

Ukens oppskrift er coleslaw, eller kålsalat.

img_4376

250 g revet gulrot
250 g revet hodekål
100 g revet grønt eple
1 pk majones
4 ss lettrømme
1/2 ts sennepspulver/1 ts god sennep
1 ss sitronsaft
Salt/pepper

Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper, og ev mer sitronsaft om nødvendig, la hvile min. 1 time i kjøleskap før servering. Kan oppbevares i 1-2 uker i kjøleskap. Vi bruker den sammen med pulled pork i hamburgerbrød, men den smaker også godt på en brødskive eller som tilbehør til stekt og grillet kjøtt ? Ønsker du en litt annerledes smak så kan du tilsette 2 ss finhakket sylteagurk og litt av kraften, eller noen skiver med skinke som du finstrimler.

Dette innlegget ble publisert i Grønnsaker, Gulrot, Kål, Oppskrifter. Bokmerk permalenken.